5 méteres teleszkópos létra/állvány5M ALUMINIUM teleszkópos létra.

Ez a kiváló modell - szakemberek számára kifejlesztve - meglehetősen merev konstrukcióval rendelkezik, a könnyű alumíniumból készült vázat nem nehéz cipelni, az egyedi tervezésnek köszönhetően pedig könnyen összecsukható és mérete a minimálisra csökkenthető.

A felsorolt a tulajdonságoknak nem csak a profik, de akár Ön is hasznát veheti a műhelyben, otthon vagy a kertben. A létra tárolási mérete - speciális összecsukató szerkezetének köszönhetően - nagyon kicsi, amit minden bizonnyal megoldást jelenthet a műhelyben vagy otthonukban helyhiánnyal küszködőknek, illetve azoknak, akik napi rendszerességgel használják a terméket és ahol mindennapos problémát jelent a szállítás.

Minden konstrukciós elem az ergonomikus elvek szerint készült és segíti egyszerű és könnyű használatot. Nagyon népszerű, könnyű, összecsukható alumínium teleszkópos létra, mely egy pillanat alatt átalakítható állólétrára.

Az összecsukott létra hossza: 1 m
Maximális hossz eltolt állapotban:5 m
Állólétra magassága 2,5 m
Állítható hosszúság A létra hosszanti irányban való eltolásával és a biztonsági zár segítségével a létra bármely magasságba állítható Állólétrává alakítható Az alumínium profilok - szilárd és tartós

Csomag mérete 101x53x23 cm
Súly 21 kg
Terhelhetőség 150 kg-ig

Nagyon népszerű, könnyű szerkezetű, összecsukható teleszkópos alumínium létra! Egyszerű szállítás és tárolás!
Kiváló minőségű, teleszkópos létra Minőségi garancia! 2 teljes év
Ár: 76 644 Ft +Áfa / db
97338 (bruttó: 97 338 Ft / db )
db  
Gyorslinkek